Ydelser

Her far du en oversigt over vores ydelser. Vi lever af helhedsbaseret og skræddersyet radgivning, sa kan du ikke finde det du soger, er du velkommen til at kontakte vores marketingchef, sa sætter hun dig i kontakt med den rette person til losning af din udfordring.

Radgivning og forretningsudvikling

Vores radgivning er forskningsbaseret og altid pa basis af den nyeste viden. Vi laver selv anvendelsesorienteret forskning og har desuden et tæt samarbejde med universiteter og andre videninstitutioner. 

Fødevareudvikling og madspild

Vi rådgiver om udvikling af nye produkter, opskrifter og måltider. Udvikling, test eller optimering af nye såvel som eksisterende produkter.

Klima og miljoteknologi

Udvikling og dokumentation af miljøteknologi: Vi dækker forløbet fra idé, konceptudvikling og afprøvning til endeligt produkt. Klimaeffektiv og miljøvenlig produktion: Vi rådgiver om bl.a. biomasse til energiproduktion og tilbyder kortlægning af klimaeffektiviteten for fødevareproduktion.

Gartneri

Vi har indgaende kendskab til branchen og har flere F&U projekter i gang. Vi arbejder blandt andet med energiplanlægning og energiteknologier og udforer klima- og energitjek. 

Forsøg og test

Vi tilbyder en bred vifte af analyser og forsøgsydelser. Vi kan indgå i alle faser af et udviklings- og testforløb fra idéudvikling, planlægning, gennemførsel, opsamling af data, statistik og analyser..

Fodevarer og husdyr

God kvalitet starter med gode ravarer. Vores spidskompetencer ligger indenfor primærproduktion.