Netop nu

Her pa siden far du et overblik over vores nyheder.

Clean Tech Made in Denmark

Nyhed Brancheorganisationen Dansk Miljoteknologi har netop udgivet en bog, der skal bruges i markedsforingen af Danmarks kompetencer inden for miljoteknologi i hele verden.

Biomassen breder sig

Projekt Landbrugsbaseret biomasse kan med den rette behandling anvendes til både energi, foder og som byggesten til en lang række højværdiprodukter. Dette projekt skal udvikle metoder til optimal udnyttelse af biomassen, og det skal desuden bidrage til en forbedret udnyttelse af restbiomasse fra biogasproduktion.

AgroTech fa det hurtige overblik

Nyhed Vi har udgivet en ny profilbrochure, hvor du kan få et friskt indblik i, hvad vi egentlig er for en størrelse.

Biogasanlæggene skal være helt gronne

Projekt Biogasanlæggene er bedst for miljøet, hvis de ikke har utætheder, hvor metangassen kan slippe ud i atmosfæren. AgroTech vil i projektet ”metanemission fra danske biogasanlæg” undersøge, hvordan det er muligt at måle, hvor tætte biogasanlæggene er. Det sker i samarbejde med Dansk Gasteknisk Center.

Landsbyidyllen er sikret

Nyhed Data i ny rapport fra Dansk Brandteknisk Institut (DBI) og AgroTech tyder på, at nutidens stråtage er langt mere brandsikre end traditionelle stråtage.

Stratage og tækkematerialer

Projekt Stråtage er smukke, og en uundværlig del af vores kulturarv, men stråtage er også bæredygtige organiske tagbeklædninger til moderne byggeri. Myten om stor brandrisiko er netop en myte: nutidens stråtage er langt mere brandsikre end traditionelle stråtage.

Gron nyhed til byens institutioner og indbyggere

Projekt En ingeniør med speciale i lokal afledning af regnvand (LAR) og med hang til byliv med grønne indslag har udviklet et helt nyt lærings- og convenience koncept kaldet Square Roots plantekasser. AgroTechs eksperter i grønne livsmiljøer har bidraget til udviklingen.

Husdyrgodning som ressource - muligheder i Kina

Arrangement AgroTech, Agro Business Park og MIDTNET inviterer til orienteringsmøde om Kina målrettet virksomheder i Region Midtjylland, der producerer udstyr til håndtering og behandling af husdyrgødning med henblik på planteernæring og energiproduktion. Mødet afholdes hos AgroTech den 26. juni kl. 13-16.

Markvandring: Se resultater af mekanisk ukrudtsbek?mpelse

Nyhed AgroTech og Heden og Fjorden Økologi inviterer til markvandring hos Thomas Kjærsgaard i Herning d. 19. juni.

Madspildsnetværket

Arrangement AgroTech har startet et fleksibelt netværk for ledere af storkøkkener op. Det andet møde i netværket afholdes d. 23. september og du betaler kun for de møder, du deltager i. Hold dig opdateret på de nyeste tiltag til reduktion af madspild og få konkrete tips fra andre virksomheder.
Udgiv indhold